Tuesday, January 31, 2023
spot_img

Latest Posts

Πώς να γίνετε ταξιδιωτικός πράκτορας της Disney

Αυτά πρέπει να ξέρετε πριν γίνετε ταξιδιωτικός πράκτορας της Disney

Δείτε πώς να γίνετε ταξιδιωτικός πράκτορας της Disney, με συμβουλές από ειδικούς και συμβουλές πανδημίας.

Η Elizabeth Rhodes είναι βοηθός ψηφιακού συντάκτη στο Travel + Leisure , καλύπτοντας τα πάντα, από πολυτελή ξενοδοχεία έως θεματικά πάρκα και ταξιδιωτικά προϊόντα που πρέπει να συσκευάσετε. Με καταγωγή από τη Νότια Καρολίνα, η Elizabeth μετακόμισε στη Νέα Υόρκη από το Λονδίνο, όπου ξεκίνησε την καριέρα της ως ταξιδιωτική blogger και συγγραφέας.

Δημοσιεύθηκε στις 30 Ιανουαρίου, 2021

Αν αγαπάτε τη Disney, γνωρίζετε εντυπωσιακά πολλά trivia για τα θεματικά πάρκα και θεωρείτε τον εαυτό σας ειδικό στον προγραμματισμό διακοπών, ίσως έχετε αυτό που χρειάζεται για να γίνετε ταξιδιωτικός πράκτορας της Disney. Μια ονειρεμένη δουλειά για ορισμένους φαν της Disney, αυτοί οι ταξιδιωτικοί πράκτορες περνούν τις μέρες τους μιλώντας για όλα τα πράγματα της Disney και βοηθώντας τους επισκέπτες να κλείσουν αξέχαστα ταξίδια.

Η Sue Pisaturo, ιδιοκτήτρια του Small World Vacations, ενός κορυφαίου ταξιδιωτικού πρακτορείου διακοπών της Disney, έχει παρακολουθήσει την ανάπτυξη του κλάδου τα τελευταία 25 χρόνια, οπότε ζητήσαμε τις καλύτερες συμβουλές της για το πώς να γίνετε ταξιδιωτικός πράκτορας της Disney. Ακολουθούν όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε μια νέα μαγική καριέρα.

Πώς να γίνετε ταξιδιωτικός πράκτορας της Disney

Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να γίνετε ταξιδιωτικός πράκτορας της Disney, και οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες ποικίλλουν ανάλογα με τους στόχους σας, τα πρότυπα του πρακτορείου και την τοποθεσία σας. Ορισμένοι επίδοξοι πράκτορες θέλουν να εργαστούν με μερική απασχόληση για να σχεδιάζουν ταξίδια για τους φίλους και την οικογένειά τους, ενώ άλλοι επιδιώκουν αυτό το επάγγελμα ως καριέρα πλήρους απασχόλησης. Όπως και να έχει, οι περισσότεροι πράκτορες εργάζονται εξ αποστάσεως αντί να παρουσιάζονται σε ένα φυσικό γραφείο. Τα κράτη έχουν διαφορετικούς νόμους που επηρεάζουν τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και πολλοί εργάζονται ως ανεξάρτητοι εργολάβοι, οπότε είναι σημαντικό να ενημερωθείτε για τους ισχύοντες τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς νόμους και κανονισμούς, ώστε να διασφαλίσετε ότι εσείς και το πρακτορείο σας είστε συμβατοί.

Υπάρχουν προγράμματα εκμάθησης, όπως το College of Disney Knowledge και οι ενότητες για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Disney, που βοηθούν τους πράκτορες να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για τους προορισμούς της Disney, αλλά ο Pisaturo λέει ότι η καλύτερη προετοιμασία είναι η εμπειρία από πρώτο χέρι. Πηγαίνετε στα θεματικά πάρκα της Disney, μείνετε στα θέρετρα, φάτε στα εστιατόρια, κάντε μια κρουαζιέρα με την Disney Cruise Line ή την Adventures by Disney και επισκεφθείτε το Aulani, ένα θέρετρο και σπα της Disney στη Χαβάη. Είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τις προσφορές και τις εμπειρίες, ώστε να μπορείτε να συμβουλεύετε αποτελεσματικά τους μελλοντικούς ταξιδιώτες.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Disney περνούν τις μέρες τους βοηθώντας τους επισκέπτες να προγραμματίσουν μαγικές εμπειρίες, οπότε πρέπει να ενημερώνονται για τα νέα και τις τάσεις της Disney. Περιττό να πούμε ότι οι περισσότεροι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Disney επιλέγουν αυτή τη σταδιοδρομία επειδή αγαπούν τα πάντα για τη Disney και θέλουν να βοηθήσουν άλλους επισκέπτες να ζήσουν αυτές τις μαγικές στιγμές που μπορεί να βρει κανείς μόνο σε διακοπές στη Disney.

Τεχνητό βουνό για βόλτα με τρενάκι στο Walt Disney

Εύρεση του κατάλληλου πρακτορείου

Για να γίνετε ένας επιτυχημένος ταξιδιωτικός πράκτορας της Disney, θα πρέπει να βρείτε το σωστό πρακτορείο που σας ταιριάζει και υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Disney παρέχουν μια υπηρεσία στους ταξιδιώτες, κλείνοντας τα ταξίδια τους, και η Disney πληρώνει στο πρακτορείο μια προμήθεια. Το πρακτορείο διαπραγματεύεται την κατανομή της προμήθειας με τους πράκτορες, οπότε θα λάβετε ένα μέρος των κερδών. Ορισμένα πρακτορεία αναμένουν από τους πράκτορες να βρουν τους δικούς τους πελάτες (πολλοί πράκτορες χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους), ενώ άλλα παρέχουν στοιχεία απευθείας στους πράκτορες. Τα ταξιδιωτικά γραφεία ποικίλλουν σε μέγεθος και πρακτική, οπότε ο Pisaturo παρέθεσε ορισμένες χρήσιμες ερωτήσεις που πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι στα πιθανά τους γραφεία.

Αμοιβές: Χρεώνουν προκαταβολικά τέλη, και αν ναι, ποια είναι αυτά; Μάθετε για τυχόν άλλες αμοιβές που χρεώνει το πρακτορείο στους πράκτορες, συμπεριλαμβανομένων τυχόν αμοιβών για εκπαίδευση και κατάρτιση.

Συμβάσεις: Υπάρχουν υποχρεωτικοί στόχοι πωλήσεων ή ώρες εργασίας; Υπάρχει σύμβαση ανεξάρτητου εργολάβου και πόσο διαρκεί;

Υποστήριξη του πρακτορείου: Πόσο καιρό εργάζονται οι πράκτορές σας στο πρακτορείο; (Αυτό μπορεί να είναι ένας καλός δείκτης ικανοποίησης από το πρακτορείο.) Ποια υποστήριξη παρέχει το κεντρικό γραφείο στους πράκτορες; Παρέχει το πρακτορείο στοιχεία ή οι πράκτορες είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία των δικών τους πωλήσεων; Παρέχει το πρακτορείο βοήθεια με το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τους κανόνες και τους περιορισμούς της Disney; Πόσο συχνά πληρώνονται οι πράκτορες με προμήθεια και ποια μέθοδο χρησιμοποιεί το πρακτορείο για την πληρωμή τους;

Πληροφορίες για το πρακτορείο: Είναι το πρακτορείο εγκεκριμένος σχεδιαστής διακοπών της Disney, και αν ναι, σε ποιο επίπεδο; (Τα επίπεδα είναι Bronze, Silver, Gold, Platinum και Diamond.) Ανήκει το πρακτορείο στο πρόγραμμα U-Preferred της Universal; Είναι το πρακτορείο διαπιστευμένο από το Better Business Bureau; Ανήκει το πρακτορείο σε άλλες επαγγελματικές ενώσεις; Έχει εμπλακεί το πρακτορείο σε αγωγές με πράκτορες, επισκέπτες ή προμηθευτές;

Αυτά είναι κρίσιμα ερωτήματα που θα πρέπει να θέσετε πριν ξεκινήσετε με ένα πρακτορείο. Φυσικά, είναι πάντα χρήσιμο να αναζητάτε τα πρακτορεία που σας ενδιαφέρουν στο διαδίκτυο και να ελέγχετε τις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Contemporary Resort στο μαγικό βασίλειο του Walt Disney World

Γίνεστε ταξιδιωτικός πράκτορας της Disney κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Σε ολόκληρο τον κλάδο, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες βοηθούν τους πελάτες τους να περιηγηθούν στους κανονισμούς και τους περιορισμούς για τα ταξίδια λόγω πανδημίας – μια εξαιρετικά πολύτιμη υπηρεσία, ειδικά για τα ταξίδια της Disney, τα οποία μπορεί να είναι περίπλοκα ακόμη και για τους συχνούς επισκέπτες. Λιγότεροι άνθρωποι ταξιδεύουν αυτή τη στιγμή, αλλά αρχίζουν να σχεδιάζουν τα ταξίδια τους μετά την πανδημία, και όταν είναι έτοιμοι να φύγουν, μπορεί να χρειαστούν την εμπειρία ενός πράκτορα. Από τις κρατήσεις σε εστιατόρια και θεματικά πάρκα μέχρι τις νέες διαδικασίες υγείας και ασφάλειας, υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες της Disney θα πρέπει να είναι ενήμεροι για όλες τις νέες εξελίξεις, ώστε να μπορούν να προετοιμάσουν τους επισκέπτες για μια μαγική εμπειρία εν μέσω των αλλαγών.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss