Tuesday, January 31, 2023
spot_img

Latest Posts

Πώς να φορέσετε ένα μπερέ χωρίς να φαίνεστε γελοίοι

Πώς να φορέσετε ένα μπερέ χωρίς να φαίνεστε γελοίοι

Διοχετεύστε την εσωτερική σας “Emily στο Παρίσι” με αυτές τις εύκολες και κομψές τεχνικές για να φορέσετε έναν μπερέ.

Η Sushmita έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην αγγλική λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Gauhati του Assam και είναι έμπειρη συγγραφέας περιεχομένου και συντάκτρια. Είδη όπως η μόδα, η ομορφιά και ο τρόπος ζωής πάντα την ενδιέφεραν. περισσότερα

Sushmita Barman – 21 Δεκεμβρίου 2022

Ο μπερές είναι ένα κομψό στρογγυλό και επίπεδο καπέλο συνήθως υφασμένο ή πλεκτό. Ωστόσο, η πραγματική ομορφιά αυτού του καπέλου αναδεικνύεται όταν ξέρετε πώς να φορέσετε σωστά έναν μπερέ. Αυτή η μαλακής υφής ομορφιά φαίνεται επίσης ως μέρος των στολών, ειδικά για τις ένοπλες δυνάμεις και πολλούς άλλους οργανισμούς παγκοσμίως. Καθώς αυτά τα καπέλα δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα, αυτό το άρθρο αναλύει τους πιο κομψούς τρόπους για να φορέσετε έναν μπερέ. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να μπείτε στο τρένο της υψηλής μόδας, καθώς μοιραζόμαστε μερικές από τις ενδιαφέρουσες ιδέες μας. Μετακινηθείτε προς τα κάτω.

Το γνωρίζατε;

Οι αγγλοσαξονικές χώρες συνήθιζαν να θεωρούν τον μαύρο μπερέ ως το εθνικό καπέλο της Γαλλίας και ο μπερές χρησιμοποιήθηκε γενικά για να απεικονίσει τον μέσο Γάλλο στη Γαλλία ή σε άλλες χώρες.

Σε αυτό το άρθρο

Τρόποι για να φορέσετε έναν μπερέ

Έχουμε λοιπόν μερικά από τα πιο cool και αποτελεσματικά hacks για το πώς να φορέσετε ένα καπέλο μπερέ! Πρώτα απ’ όλα, δεν υπάρχει σωστός τρόπος για να φορέσετε ένα μπερέ. Έχει να κάνει με το πώς το φοράτε. Παραδοσιακά, φοριέται γύρω από τη μία πλευρά του κεφαλιού σχεδόν μέχρι το μέτωπο. Μπορεί επίσης να θέλετε να το φουντώσετε για να παραμείνει σε φόρμα. Ή μπορεί να θέλετε να ζητήσετε τη βοήθεια των bobby pins και των ταινιών για να το στερεώσετε καλύτερα. Τώρα ας βουτήξουμε βαθιά στην κατανόηση των πολλών τρόπων για να φορέσετε αυτό το καπέλο!

Το γνωρίζατε;

Τα μπερέ θεωρούνται ανεπίσημα καπέλα επιλογής των καλλιτεχνών και αποτελούν μέρος μιας μακρόχρονης απεικόνισης πολλών διανοούμενων, σκηνοθετών, hipsters και ποιητών.

Πώς να φορέσετε ένα μπερέ με κοντά μαλλιά;

Το να έχετε κοντά μαλλιά έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, όλες μας τα αγαπάμε για τη λιγότερη συντήρηση που απαιτεί, αλλά όταν πρόκειται για το styling, ίσως χρειάζεται λίγη δουλειά εκεί. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για το πώς να φορέσετε ένα γαλλικό καπέλο μπερέ με κοντά μαλλιά. Διαβάστε λοιπόν παρακάτω!

Για Pixie cut:

Για περικοπή σε σχήμα pixie

Αν έχετε pixie cut, τότε δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε διπλά, αλλά απλά φορέστε ένα cropped top και ένα τζιν και βάλτε έναν τιτλοφορεμένο μπερέ! Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχει αυτό! Και αν αναρωτιέσαι πώς να φορέσεις έναν δερμάτινο μπερέ, τότε αυτό το κούρεμα είναι τέλειο. Επίσης, προσθέτοντας γυαλιά ηλίου μπορείς να απογειώσεις ακόμα καλύτερα αυτό το look!

Το κλασσικό στυλ που μπαίνει μέσα στο κεφάλι:

 1. Ξεκινήστε παίρνοντας ένα μικρό λαστιχάκι ή μια λεπτή κορδέλα και δέστε όλα τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό αλογοουρά.
 2. Για να το κάνετε κομψό, μπορείτε να αφήσετε τις φράντζες ή τις αφέλειές σας μπροστά και στη συνέχεια να μαζέψετε το υπόλοιπο τμήμα των μαλλιών σας.
 3. Πάρτε τον μπερέ και τοποθετήστε το κάτω μέρος του κάτω από τον κόμπο έτσι ώστε να καλύπτει τον κόμπο.
 4. Μπορείτε τώρα να τοποθετήσετε τον μπερέ τακτοποιημένα γύρω από το κεφάλι σας.
 5. Μπορείτε να του δώσετε μια ελαφριά κλίση, προς τα αριστερά σας. Βεβαιωθείτε ότι ο κόμπος των μαλλιών καλύπτεται κάτω από τον μπερέ.

Στυλ τρία: Πλεξίματα!

 1. Πάρτε ένα τμήμα από το πιο πυκνό μπροστινό μέρος των μαλλιών σας.
 2. Κάντε μια λεπτή πλεξούδα από αυτό το τμήμα.
 3. Τοποθετήστε τον μπερέ στην αντίθετη πλευρά, ελαφρώς κεκλιμένο μέχρι τη ρίζα της πλεξούδας.
 4. Μπορείτε να κρύψετε την άκρη της πλεξούδας πίσω από τα αυτιά σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τσιμπιδάκι μαλλιών για να την κάνετε να μείνει.

Πώς να φορέσετε ένα μπερέ με αφέλειες;

Πώς να φορέσετε ένα μπερέ με αφέλειες

Παρακάτω είναι οι συμβουλές που μπορείτε να δοκιμάσετε:

 • Μπορείτε να δοκιμάσετε, να το τοποθετήσετε προς ένα ψηλότερο πίσω μέρος του κεφαλιού, έτσι ώστε μόνο ένα τμήμα της κόμης του μπερέ να είναι ορατό από μπροστά. Αυτός θα είναι ένας κομψός τρόπος για να φέρετε έναν μπερέ το καλοκαίρι.
 • Μια άλλη επιλογή που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι ένας πλαϊνός κότσος. Κάντε μια αλογοουρά, όχι πολύ ψηλά, και αφήστε τα μαλλιά να πέσουν μπροστά από τους ώμους σας. Μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας όπως ακριβώς είναι γύρω από το μέτωπο. Τοποθετήστε τον μπερέ στην άλλη πλευρά του κεφαλιού. Ναι, η θέση με τον ίδιο τίτλο για τον μπερέ λειτουργεί μια χαρά!
 • Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε να πάρετε μια αμφίπλευρη αλογοουρά, αφήνοντας τις αφέλειες μπροστά. Για αυτό το στυλ, θα τοποθετήσετε τον μπερέ σας στο πάνω πίσω μέρος του κεφαλιού σας, ώστε να μην αποσπά την προσοχή των δύο πλευρικών πόνυ. Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε ένα ψηλό αλογοουρά ή ένα χαμηλότερο αλογοουρά στα πλάγια!

Πώς να φορέσετε ένα μπερέ με σγουρά μαλλιά;

Πώς να φορέσετε ένα μπερέ με σγουρά μαλλιά

Τώρα, τα σγουρά μαλλιά συνολικά δίνουν μια διαφορετική εμφάνιση. Κάναμε λίγη δουλειά και σας δώσαμε μερικές ιδέες για το πώς να φορέσετε ένα γαλλικό μπερέ όταν έχετε αυτές τις μπούκλες!

 • Αν έχετε σγουρά πυκνά μαλλιά που δεν μένουν στη θέση τους, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το στιλ! Πάρτε μια μεγάλη κορδέλα μαλλιών ή ένα λαστιχάκι και βάλτε το πάνω από το κεφάλι σας ακριβώς πάνω από το μέτωπο μέχρι το πίσω μέρος. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά δεν θα προβάλλουν τον μπερέ όταν τον φοράτε. Τώρα τοποθετήστε τον μπερέ μαζί με τη ζώνη! Τώρα η ζώνη κρατάει τα μαλλιά αλλά ο μπερές θα προσθέσει στο look σας!
 • Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα πόνυ και για σγουρά μαλλιά! Δέστε ένα μεσαίου ύψους αλογοουρά. Ο μπερές μπορεί να φορεθεί ακριβώς πάνω από τον κόμπο του πόνυ.
 • Στη συνέχεια, είναι ένας ακατάστατος κότσος! Δοκιμάστε έναν ακατάστατο κότσο, αφήνοντας το πάνω μέρος των μαλλιών σας μπροστά για να κάνετε ένα πλαϊνό κρόσσο. Τώρα έχετε δύο επιλογές για τον μπερέ. Είτε μπορείτε να καλύψετε ολόκληρο τον κότσο και να τον φορέσετε από πάνω. Ή, μπορείτε να το φορέσετε ακριβώς πάνω από τον κότσο και να καλύψετε το πάνω μέρος του κεφαλιού σας. Όπως και να ‘χει, θα δείχνετε φοβερή!

Πώς να φορέσετε ένα μπερέ με μακριά μαλλιά;

Πώς να φορέσετε ένα μπερέ με μακριά μαλλιά

Φίλοι με μακρύτερα μαλλιά, οι προσπάθειές σας να τα μεγαλώσετε μέχρι εδώ θα σας βοηθήσουν τώρα! Μπορείτε πραγματικά να δοκιμάσετε πολλά διαφορετικά στυλ και επιλογές για το πώς να φορέσετε σωστά ένα γαλλικό μπερέ αν έχετε αυτή τη μακριά χαίτη! Έχουμε μερικά επιλεγμένα στυλ που μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε!

 • Μπορείτε να πλέξετε και τις δύο πλευρές των μαλλιών και να φορέσετε τον μπερέ προς τη μία πλευρά καλύπτοντας το ένα σας αυτί.
 • Το παραπάνω στυλ μπορεί να τροποποιηθεί λίγο. Μπορεί να γίνει χωρίς τις πλεξούδες. Απλά πρέπει να κάνετε αυτό το πλευρικό χωρίστρα.
 • Τα μακριά και ίσια μαλλιά είναι εύκολο να συντηρηθούν και ως εκ τούτου το να φοράτε τον μπερέ ακριβώς σαν καπέλο κάνει επίσης θαύματα. Ένα κασκόλ κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα είναι επίσης αυτή η τέλεια προσθήκη!
 • Ένας χαμηλός κότσος με τον μπερέ θα λειτουργήσει επίσης για μακριά μαλλιά. Με μακρύτερα μαλλιά, ο κότσος μπορεί να στηρίξει τον μπερέ και να τον βοηθήσει να παραμείνει ανέπαφος.

Πώς να φορέσετε ένα μπερέ

Ο μπερές είναι ένα κομψό κυκλικό και επίπεδο καπέλο από υφαντά ή πλεκτά υφάσματα. Ελπίζουμε ότι σας δώσαμε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να αναζητάτε για το πώς να φορέσετε έναν μπερέ. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για το κεφάλι σας, ώστε να μην χρειάζεται να το αναπροσαρμόζετε ενώ το φοράτε. Έχετε όμως κατά νου ένα μικρό αλλά κρίσιμο σημείο: χρησιμοποιήστε τις ιδέες που παραθέσαμε παραπάνω για να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική δήλωση στυλ. Αφήστε την εμφάνισή σας να μιλήσει για εσάς και να αποκαλύψει καλύτερα την προσωπικότητά σας.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο σχήμα προσώπου μπορεί να φορέσει μπερέ;

Ο μπερές είναι ένα διαχρονικό στοιχείο μόδας που ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου.

Υποτίθεται ότι ο μπερές πρέπει να καλύπτει τα αυτιά σας;

Όχι. Οι μπερέδες πρέπει να φοριούνται περίπου μια ίντσα ή μισή ίντσα πίσω από τα αυτιά σας.

Μπορώ να φοράω μπερέ σε εσωτερικούς χώρους;

Ναι. Οι μπερέδες μπορούν να φορεθούν και σε εσωτερικούς χώρους, καθώς δημιουργούν μια κομψή εμφάνιση.

Βασικά συμπεράσματα

 • Ένας μπερές φοριέται συνήθως γύρω από τη μία πλευρά του κεφαλιού που γέρνει, φτάνοντας σχεδόν μέχρι το μέτωπο.
 • Ο μπερές πρέπει να είναι στερεωμένος ή να υποστηρίζεται έτσι ώστε να μην πέφτει ή να μην χρειάζεται να τον προσαρμόζετε συνεχώς.
 • Για κοντά μαλλιά, το τικ και η πλεξούδα είναι οι δύο πιο δημοφιλείς τρόποι, ενώ για μακρύτερα μαλλιά, οι πλαϊνές πλεξούδες, η μεσαία χωρίστρα ή ένας κότσος λειτουργούν καλύτερα.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss